nyhedsbrev

Kære nye og gamle medlemmer

Bestyrelsen håber, at alle har haft en rigtig god sommer.

Nu begynder vinterbadesæsonen, hvis start former sig lidt anderledes end tidligere år.

I sidste sæson benyttede vi vores midlertidige saunavogn, da vi måtte forlade vores hidtidige bygning og sauna i forbindelse med renoveringen af bygningerne på stranden.

Renoveringen af bygningerne er nu afsluttet og vores sauna og omklæd-ningsrum er ved at blive genopbygget og vil være færdig til drift den 15. september 2018.

Vi får et nyt nøglesystem, som er et blåt bånd med en indbygget elektronisk chip. Åbning af døre indtil omklædningsrummene foregår som hidtil og båndene kan selvfølgelig medtages, når I går ud i det kolde vand.

De hidtidige nøgler kan IKKE anvendes og kan blot smides ud.

Bestyrelsen har valgt, at de nye nøgler udleveres ved personlig afhentning på stranden ved vores sauna:

Lørdag den 15. september 2018 i tiden 09.00 – 12.00 starter vi sæsonen med velkomst til nye og gamle medlemmer med efterfølgende nøgleudlevering. Der vil blive serveret kaffe fra kaffevogn og Battingbagerens croissanter.

Onsdag den 19. september 2018 i tiden 17.00 – 20.00 vil der igen være nøgleudlevering på stranden ud for vores sauna.

Fredag den 21. september 2018 kl. 18.30 afholder vi indvielsesfest med spisning og drikke, hvor alle er velkomne. Vi garanterer ikke siddeplads til alle, hvis vi bliver mere end ca. 60 personer. Der vil også ved denne lejlighed være nøgleudlevering.

Bestyrelsen håber, at så mange medlemmer som muligt har mulighed for at møde op på én af ovenstående nøgleudleveringsdatoer.

Saunaen vil som hidtil være i drift i tiden 05.30 – 21.00.

Bestyrelsen ønsker alle en rigtig god vinterbadesæson.

 

Mange hilsener bestyrelsen

Arnes Vinterbadere