Praktiske informationer og retningslinjer

Der er indgang til omklædnings- og baderum for kvinder til højre og for mænd til venstre. Saunaen er fælles (men inddelt i en kvinde- og en mandesektion) og tænder ca. kl. 5.30 morgen og slukker automatisk kl. 21. Fra kl 10 til kl 16 og kl 20 til 21 skal saunaen tændes aktivt på den sorte vippeknap (med rødt blinkende lys) som både findes i dame- og herreomklædningen. Vintersæsonen varer – afhængig af vejret – fra ca. 01. september til ca. 01. maj. Det er ikke tilladt at røre ved programmeringen af saunaen. Om sommeren kan omklædnings- og bruserum med varmt vand benyttes, men saunaen er slukket.

Sauna og omklædningsrum er lukket hver torsdag imellem 11 og 14 på grund af rengøring.

I saunaen medbringes et håndklæde til at sidde på (ikke svedigt løbetøj, tak) . På vej ud til badebroen er det en god idé at iføre sig badekåbe/håndklæde (af hensyn til andre gæster på stranden), og badesandaler på fødderne holder på varmen.
Gæster: Du må tage en gæst med i saunaen, men er der overfyldt er det de betalende medlemmer, der har fortrinsret. Gentagne gæstevisit anbefaler vi at ændre til en plads på ventelisten, og det er ikke tilladt at invitere hele venneflokken på saunabesøg.
Baljer til afskylning af sandede fødder benyttes altid når du kommer ind i omklædningsrummet for at undgå tilstopning af afløbet i bruserummet og for at undgå sand på gulv. Dette gælder også om sommeren.
Der må ikke kastes vand (eller anden væske) på sauna ovnen.

Spar på det varme vand, da vandvarmeren skal klare et stort forbrug. Brug afbryderknappen over brusehovedet til at slukke for vandet, når du sæber dig ind.

Brug ikke store mængder badeolie, dette vanskeliggør nemlig rengøringen. Kropspeeling, tørbørstning af kroppen, oliering, kropsbarbering og lignende skal af hygiejniske grunde foregå udenfor sauna og omklædningsrum – dvs hjemme hos dig selv eller nede ved vandet.

Du må ikke medbringe madvarer og aviser i saunaen. Hvis du skal fejre noget med et glas skal du være meget forsigtig eller bruge plastglas og dåsedrikkelse. Du må ikke lægge madvarer i affaldsposen i omklædningsrummet. Det tiltrækker skadedyr.
Du må ikke efterlade noget, når du går. Håndklæder, sandaler og housecoats bliver fjernet uden ansvar.

Hunde er ikke tilladt i omklædningsrummene. Det henstilles til klubbens medlemmer at følge de generelle regler om hunde på stranden. Se evt. skiltningen ved nedgange til stranden.

Der bliver gjort rent i baderum, omklædningsrum og i saunaen en gang om ugen. Hjælp selv med til at holde alting pænt og appetitligt. Fej evt. gulvet i omklædningsrummet og husk at tage alle dine ting med dig, når du går. Badefaciliteter og omklædningsrum kan lukkes i kortere perioder pga. vedligeholdelse og/eller rengøring.

Én gang om året før sæsonstart holder vi ‘store rengøringsdag’, hvor frivillige medlemmer fra morgenstunden skrubber og spuler alt træværk – en del af træværket tages udenfor, så der kan rengøres på gulvet i omklædningen. Opslag på hjemmesiden og i omklædningsrummene fortæller dig hvornår.

Én gang om året afholder vi generalforsamling, hvor der vælges en bestyrelse på 7 medlemmer plus to suppleanter. Opslag på hjemmesiden og i omklædningsrummene fortæller dig hvornår.

Vi håber, du vil føle dig hjemme hos Arnes Vinterbadere og få mange kolde gys og gode oplevelser. Vi vil gerne have, at alle skal føle sig godt tilpas i Arnes Vinterbadere. Derfor er der få, men vigtige baderegler.

Oplysning om badevandskvaliteten her og nu (spildevandsoverløb og tilmelding til SMS varslingssystem) kan indhentes hos Nordvand hjemmeside: http://nordvand.dk/afloeb/Badevandogsoer/Sider/default.aspx

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen på: arnesvinterbadere@gmail.com

Mange badehilsner,

Bestyrelsen for Arnes Vinterbadere